Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna pasta serowo-jajeczna

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

twaróg 250 g
rzodkiewki 10 szt
koperek 1 łyżka
majonez 3 łyżki
jajko ugotowane na twardo 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna pasta serowo-jajeczna

Jajka i rzodkiewki drobno pokroić,wymieszać z twarodiem.Dodać posiekany koperek i dokładnie wymieszać. Wszystko połączyć z majonezem,do smaku doprawić solą ziołową.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota59 29.12.2013 16:26
lubię takie na śniadanko
Monika-twin 14.06.2013 09:54
wiosnennie sacznie,zamiast majonezu tez oze byc jogurt
Alex_M 14.06.2013 08:58
pyszna pasta!
iziona 14.06.2013 07:11
Robię bardzo podobnie i jest pyszna
marcia7 13.06.2013 23:46
super do bułeczki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak