Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna pasta jajeczna z rzodkiewką i kiełkami

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 3 szt
rzodkiewki 6-7 szt
kiełki brokuła 25 gram
majonez 1 łyżka
ser żółty 50 gram
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna pasta jajeczna z rzodkiewką i kiełkami

Kroki postępowania

1
Rzodkiewki dokładnie umyć i razem z jajkami rozdrobnić w rozdrabniaczu, ewentualnie drobno pokroić.
Krok 1 - Wiosenna pasta jajeczna z rzodkiewką i kiełkami foto
2
Do uzyskanej masy dodać ser żółty starty na tarce o drobnych oczkach.
Krok 2 - Wiosenna pasta jajeczna z rzodkiewką i kiełkami foto
3
Dodać majonez, pieprz oraz sól i wymieszać całość.
Krok 3 - Wiosenna pasta jajeczna z rzodkiewką i kiełkami foto
4
Dodać kiełki. Wymieszać.
Smacznego :)
Krok 4 - Wiosenna pasta jajeczna z rzodkiewką i kiełkami foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 22.06.2014 10:38
robie podobna
bhb8 22.06.2014 09:31
ciekawa jestem smaku
pestka 22.06.2014 08:40
smaczne śniadanie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak