Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna kapustka z szczypiorem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 garść
olej rzepakowy
szczypior
pomidor 2 szt
Pieprz biały mielony Prymat
cebula 1 szt
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna kapustka z szczypiorem

Kapustę kiszona kroimy ale nie za drobno dajemy do miski. Cebule obieramy i siekamy. Pomidory myjemy i kroimy w kosteczkę. Szczypior siekamy. Składniki mieszamy z sobą. Dodajemy olej rzepakowy , pieprz i cukier dla przełamania smaku. Jeszcze raz mieszamy i odkładamy do lodówki na ok 1 godzinę. Podajemy jako przystawka do drugiego dania.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

idealme 25.05.2013 10:19
smaczne :)!
Paolcia 25.05.2013 09:44
bardzo kolorowa :) bardzo wiosenna :)
Agnieszka-87-25 25.05.2013 08:09
pyszna i prosta surówka
iwa643 25.05.2013 07:51
polecam do obiadu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak