Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna jajecznica

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jaja 3 sztuki
szczypiorek posiekany 2 łyżeczki
masło 2 łyżeczki
rzodkiewka 2-3 sztuki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna jajecznica

Jajka wbijamy do miseczki, dodajemy posiekany koperek. Rzodkiewkę kroimy w kosteczkę( wcześniej ją obierając). Dodajemy do smaku sól i pieprz. Masło rozgrzewamy na patelni i smażymy na nim jajecznicę. Podajemy z pieczywem na śniadanie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halina17 20.06.2012 12:32
smaczna jajecznica , tylko w tej jajecznicy koperku , rzodkiewki nie widać- tak jakby nie było tych składników

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak