wigilijny karp

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • karp

  • mąka

  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Karpia umytego i pokrojonego w kawalki obtaczamy w mące i smazymy na rozgranym tluszczu.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
zbysio 31.01.2012 22:19
oooooooooooooooooooooooooo
Kate131 27.12.2010 16:21
u mnie panieruje sie jeszcze w bułce

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat