wieprzowina z grila

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wieprzowina

    0,5 kg
  • boczek wędzony

    4 plastry
  • olej roślinny

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

z mięsa wykroić 4 plastry.Lekko je rozbić.Na każdy plaster położyć plaster boczku ,posypać przyprawą do grila.Porcje mięsa ułożyć na grilu elektrycznym i piec.Ok 7min-10minPodawać z frytkami i sałatkami.Można upiec na grilu ogrodowym lub usmażyć na patelni grilowej -smażymy dłużej

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Krzysztof15 26.09.2012 20:13
lubie bardzo
kriko 12.04.2012 09:18
super
Mariusz10 05.04.2012 18:12
pycha
marzenciak1985 31.03.2012 16:48
mniam
Jodaj 27.03.2012 09:10
pychotka :)
Luki 14.03.2012 08:14
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat