Przepis i sposób przygotowania na: Wieprzowina duszona w sosie
W dużym kubku mieszamy składniki sosu i wlewamy do podsmażonego mięsa. Mieszamy
Mięso dusimy w sosie ok. 20 -30 min pod przykryciem co jakiś czas mieszając. Podajemy z ziemniaczkami .
szynka wieprzowa | 0,5 kg |
Czosnek suszony Prymat | |
sól i pieprz |
woda | 300 ml |
mąka pszenna | 1 łyżka |
śmietana 18 proc | 1.5 łyżki |
Majeranek suszony Prymat | |
liście selera | suszony |
Kucharek przyprawa uniwersalna | do smaku |
oliwa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: