Przepis i sposób przygotowania na: Wielowarstwowa, czyli sałatka z tuńczykiem i nie tylko
Kroki postępowania
Przed podaniem schłodzić.
SMACZNEGO!
kukurydza w puszce | 1 puszka |
fasola czerwona z puszki | 1 puszka |
tuńczyk w sosie własnym | 2 puszki |
jajko ugotowane na twardo | 6 szt |
groszek konserwowy | 1 puszka |
ser żółty | 100 g |
jogurt grecki | 3 łyżki |
majonez | 4 łyżki |
Musztarda sarepska Prymat | 1 łyżeczka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1/2 łyżeczki |
Kucharek przyprawa do potraw | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: