Składniki:
zakwas na żur | 1 but. |
wędlina wędzona | 1/2 kg. |
wywar od wędzonki | 2 l. |
chrzan świeżo starty | 2 łyżki |
czosnek | 6 ząbków |
cukier | 1/2 łyżeczki |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
zakwas na żur | 1 but. |
wędlina wędzona | 1/2 kg. |
wywar od wędzonki | 2 l. |
chrzan świeżo starty | 2 łyżki |
czosnek | 6 ząbków |
cukier | 1/2 łyżeczki |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: