Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
łosoś filet
200 g -
łosoś wędzony
200 g -
szalotka
4 szt. -
kapary całe Smak
10 g -
sok z cytryny
1/2 cytryny -
oliwa
4 łyżki -
sól
-
Pieprz czarny mielony Prymat
-
jajka przepiórcze
6 szt. -
kawior
12 łyżeczek -
rukola
1 pęczek
Przepis i sposób przygotowania Wielkanoc: Tatar z łososia norweskiego z kaparami, jajkami przepiórczymi i czarnym kawiorem
Tak przygotowany tatar podawać z rukolą, białą bagietką i przekrojonymi na pół jajkami przepiórczymi z kawiorem.
Komentarze (6)
Nie masz konta? Zarejestruj się