Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiejska jajecznica

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 8 sztuk
cebula 1 sztuka
kiełbasa 1 laska
parówki 1 sztuka
sól do smaku
masło 1/6 kostki
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Porada

Najlepiej smakuje z bułeczką !

Przepis i sposób przygotowania na: Wiejska jajecznica

Na patelni rozpuszczamy masło. Dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę, kiełbasę i parówkę. Wszystko smażymy około 15 minut. Następnie wbijamy jajka na patelnie i przyprawiamy solą i pieprzem.
Wszystko mieszamy i smażymy około 3 minut. Na koniec wykładamy na talerz.
SMACZNEGO !

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mirosława4 29.09.2015 17:52
lubię taką
romanrafal
romanrafal 04.02.2015 16:40
smaczna jajecznica

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak