Przepis i sposób przygotowania na: Wesołe pulpeciki szwedzkie
Kroki postępowania
Podawać ziemniakami/frytkami i żurawiną
mięso mielone wieprzowe | 250 gram |
mięso mielone wołowe | 250 gram |
cebula | 1 szt |
bułka | 1 szt |
jajko | 1 szt |
kwaśna śmietana | 0,5 szklanki |
mleko | 200 ml |
pietruszka | 1 gałązka |
sól | 1 szczypta |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
oliwa | 1 łyżka |
cebula | 1 szt |
masło | 1 łyżka |
bulion | 1 kostka |
musztarda | 2 łyżki |
Zasmażka: | 2 łyżki |
pomidory krojone z puszki | 3 łyżki |
żurawina | 3 łyżki |
ziemniaki | 1 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: