węgorz z sosem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • węgorz wędzony

    1
  • jogurt

    1
  • koperek

  • czosnek

  • sałata

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Węgorza kroimy w grube plastry i ukladamy na sałacie. Polewamy sosem czosnkowym zrobionym z jogurtu, przecisnietego czosnku przez praske i posiekanego koperku. Dekorujemy cytryna.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
czekoladka_m 22.01.2012 16:42
Mniam, rybka pyszna i zdrowa:)i pięknie podana
Edyta38 27.04.2011 11:07
extra
Margo1 13.03.2011 15:55
lubie taką rybkę
Sylwia88 11.03.2011 13:13
ciekawe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat