Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wegetariański obiadek z ryżem i selerem naciowym

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler 1 szt
pieczarki 15 dag
ryż brązowy 1 woreczek
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
kukurydza 4 łyżki
por (biała część) 1/2 szt
sos sojowy
olej lniany 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Wegetariański obiadek z ryżem i selerem naciowym

Na patelni na oleju podsmażamy pokrojonego w cieniutkie plasterki por. Mieszamy. Dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki. Ryż brązowy gotujemy według przepisu na opakowaniu. Po ugotowaniu odcedzamy. Na patelnie z pieczarkami dodajemy pokrojonego selera naciowego-mieszamy. Po ok 3 min dodajemy ryż. Mieszamy , doprawiamy pieprzem i sosem sojowym do smaku. Podajemy na ciepło.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania321 26.03.2013 15:18
napewno pyszny :)
agnieszka214 26.03.2013 12:27
smacznie sie zapowiada
Paolcia 26.03.2013 10:19
pychotka :)
wiola333 26.03.2013 09:53
bardzo smaczny przepis
iwa643 26.03.2013 09:45
Wegetariański obiadek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak