Składniki:
dynia | ok.500 g |
por (biała część) | ok.10 cm |
cebula biała | 1 |
marchew | 1-2 |
ząbki czosnku | 2 |
seler nać | 1 gałązka |
śmietana 18 proc | 100 ml |
sól | szczypta |
oliwa | do smażenia |
Pieprz czarny mielony Prymat | szczypta |
dynia | ok.500 g |
por (biała część) | ok.10 cm |
cebula biała | 1 |
marchew | 1-2 |
ząbki czosnku | 2 |
seler nać | 1 gałązka |
śmietana 18 proc | 100 ml |
sól | szczypta |
oliwa | do smażenia |
Pieprz czarny mielony Prymat | szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: