Wędzony boczek pieczony

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • czosnek

    4 ząbki
  • boczek

    1 chudy
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Boczek nacinamy i w nacięcia wkładamy ząbki czosnku,układamy boczek w naczyniu żaroodpornym i pieczemy około 20 min w mocno nagrzanym piekarniku do zrumienienia i wytopienia tłuszczu.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ewelina45 21.02.2011 09:37
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat