Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbki po prowansalsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 30 dag
cebula biała 1 duża
jabłka 2 szt
pieprz, sól

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbki po prowansalsku

Wątróbkę wymoczyć. Na patelni poddusić poszatkowaną cebulkę, dodać wątróbkę, smażyć. Po 10 minutach dodać jabłka pokrojone w małe kawałki, smażyć. Kiedy wątróbki dojdą, dopiero wtedy posolić i popieprzyć.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorota20w 26.01.2012 23:44
z winem te? by?oby pysznie
Zoso 26.01.2012 20:47
doda?bym troch? wina
Jolanta40 14.11.2010 15:23
też tak czasem przygotowuję wątróbki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak