wątróbka z warzywami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wątróbki z kurczaka

    50 dag
  • cebula biała

    1 duża
  • ogórki kiszone

    20 dag
  • Por duży

    1 szt
  • pieprz

    do smaku
  • Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

    (do smaku)
  • papryka

    2 (kolorowa)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

warzywa zetrzeć na tarce smażyć na rozgrzanej patelni . Ja używa preparatów bez kalorycznych . Dodać wątróbkę i dalej smażyć . Przyprawić do smaku i zjadać

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat