Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka z selerem naciowym i żurawiną

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 60 dag
seler naciowy 2 łodygi
żurawina suszona 1 garść
cebula 1
olej do smażenia
sól do smaku
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka z selerem naciowym i żurawiną

Kroki postępowania

1
Wątróbkę oczyścić z błon, opłukać i dobrze odsączyć. Seler pokroić na małe kawałki. Cebulę pokroić w piórka.
Krok 1 - Wątróbka z selerem naciowym i żurawiną foto
2
Na patelni rozgrzać olej i zeszklić cebulę. Dodać seler naciowy i żurawinę.
Krok 2 - Wątróbka z selerem naciowym i żurawiną foto
3
Dodać wątróbkę i całość usmażyć. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Krok 3 - Wątróbka z selerem naciowym i żurawiną foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Róża1 01.06.2015 23:56
fantastyczne połączenie :-)
jola91 01.06.2015 20:37
Ciekawe połączenie, muszę spróbować :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak