Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka z papryką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 1,2 kg
cebula 60 dag
olej do smażenia
mąka do panierowania
majeranek do smaku
papryka mielona do smaku
pieprz do smaku
papryka 50 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka z papryką

Watróbkę oprószyc mąką i usmażyc na rozgrzanym oleju, zdjąć z patelnii i na tym samym tłuszczu usmażyć pokrojoną w paski paprykę i pokrojona w piórka cebulę. Gdy warzywa zmkekną dodac przyprawy. Dodać usmażoną watróbkę i wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 19.07.2013 07:42
Świetnie przyrządzona wątróbka :)
pestka 17.07.2013 09:20
świetna , z papryką nie robiłam
calliope 16.04.2012 08:17
ekstra
Wacław 24.01.2012 18:56
super przepis,pycha
rzenia15 20.10.2011 15:16
pyszna
Małgorzata113 20.09.2011 18:40
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak