Wątróbka z indyka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Wątróba (z kurczaka)

    0,5 kg
  • cebula

    3 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wątróbke myjemy nastepnie obtaczamy w mace i wrzucamy na gorący tłyszcz smazymy ok 15 min nastepnie dorzucamy pokrojona cebule i smarzymy jeszcze 10 min. Podawac z ziemniakami

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
eliza135 07.11.2012 09:16
dobre
Barbara55 07.10.2011 13:11
wątróbki nie lubię
szajba2 04.10.2011 16:15
nie przepadam za wątróbką
adam1f 10.09.2011 00:29
dobre
kielcok1 17.08.2011 15:37
smaczna
annamariakowalczyk3 04.06.2010 21:48
pyszne...

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat