Wątróbka z indyka

Wątróbka z indyka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kg

g

kostka

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Wątróba (z kurczaka)

    0,5 kg
  • cebula

    3 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wątróbke myjemy nastepnie obtaczamy w mace i wrzucamy na gorący tłyszcz smazymy ok 15 min nastepnie dorzucamy pokrojona cebule i smarzymy jeszcze 10 min. Podawac z ziemniakami

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

eliza135

07.11.2012 09:16
dobre

Barbara55

07.10.2011 13:11
wątróbki nie lubię

szajba2

04.10.2011 16:15
nie przepadam za wątróbką

adam1f

10.09.2011 00:29
dobre

kielcok1

17.08.2011 15:37
smaczna

annamariakowalczyk3

04.06.2010 21:48
pyszne...

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat