Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka z cebulką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbka 1 kg
olej do smażenia 1 łyżka
cebula 30 dag
mleko 1 szklanka
sól do smaku 1 szczypta
Pieprz czarny mielony Prymat 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka z cebulką

Wątróbkę moczymy całą noc w mleku. Zlewamy mleko. Kroimy wątróbkę na małe kawałki. Dusimy 20 minut. Kroimy cebulę w piórka, dodajemy do wątróbki. Całość dusimy jeszcze 10 minut pod przykryciem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak