Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka z cebulą i majerankiem

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 0,5 kg
cebula 2 szt
Majeranek suszony Prymat 1 łyżeczka
sól
Pieprz czarny mielony Prymat
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka z cebulą i majerankiem

Wątróbkę umyć, oczyścić i pokroić na mniejsze kawałki, cebulę pokroić w półplasterki. Na patelni rozgrzać olej, wrzucić cebulę, a następnie wątróbkę. Smażyć razem od czasu do czasu mieszając. Na koniec doprawić do smaku solą, pieprzem oraz majerankiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak