Doradca Smaku logoandPrymat logo
Najlepsze przepisy na grilla SPRAWDŹ

wątróbka wieprzowa nadziewana mięsem mielonym

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbka wieprzowa
500 g
mięso mielone
250 g
Sklep Prymat
pieprz
Sklep Prymat
sól
Sklep Prymat
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: wątróbka wieprzowa nadziewana mięsem mielonym

Duże kawałki wątróbki myjemy i nacinamy tak aby do środka móc włożyć mięso mielone. Na patelni delikatnie obsmażamy mięso mielone z dodatkiem soli, pieprzu i przyprawy do wieprzowiny. Tak przygotowanym farszem nadziewamy wątróbkę. Całość smażymy na wolnym ogniu do uzyskania fajnego rumieńca. Mozna też dodac troszke koperku dla smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tomek18 03.10.2012 21:59
smaczna
kasiek 31.08.2012 21:27
ja lubię duszoną z cebulką
pacpaw 24.08.2012 22:14
takiego miksu jeszcze nie widziałem
treonina 24.08.2012 11:37
coś wspaniałego!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak