Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka wieprzowa

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka 1 kg
cebula 1 szt
margaryna 1/2 kostki
mąka 3 łyżki
woda 1/2 l

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka wieprzowa

Do naczynia żaroodpornego włożyć wątróbkę, wsypać mąkę i pokrojoną w kostkę cebulę. Dodać margarynę i zalać to wszystko wodą. Piec w piekarniku, aż wątróbka zmięknie.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Juleczka20 19.12.2011 08:52
pycha
Agnik 02.12.2011 20:24
jadalne ;)
jeta72 17.09.2011 12:09
lubię
KasiaK90 10.06.2011 09:25
super
marzencia2007 31.03.2011 20:27
w takim wykonaniu jeszcze nie jadłam wątróbki
MAR3STA 13.01.2011 19:45
lubie watróbkę;)
pawel007 05.01.2011 08:37
mniam,
MAR3STA 20.11.2010 23:14
bardzo smaczna
gacopierz23 20.10.2010 15:37
smaczna
aga130982 19.10.2010 14:56
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak