wątróbka wieprzowa

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wątróbka wieprzowa

    1,5 kg
  • mąka

    w/g uznania
  • jabłka

    4 szt
  • cebula

    7 szt
  • sól, pieprz

    do smaku
  • majeranek

    do smaku
  • olej

    w/g uznania
  • woda

    2 szkl
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

wątróbkę pokroić na kawałki oprószyc mąką i usmażyć na oleju.Cebulę pokroić i zeszklić na oleju ,dodać jabłka i dusić.Następnie wlać wodę ,posypać pieprzem,solą,majerankiem , papryka i dusić 20 min.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Jaheira11 17.10.2010 21:02
pychota

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat