Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wątróbka wieprzowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka 60 dag.
cebula 3 szt.
czosnek 4 ząbki
Liść laurowy suszony Prymat 2 szt.
ziele angielskie 4 kulki
olej do smażenia
mąka pszenna do oprószenia
pieprz kucharek sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: wątróbka wieprzowa

Kroki postępowania

1
Wątróbkę oprószamy mąką,podsmażamy na oleju.Dodajemy liść laurowy,ziele angielskie i pokrojoną w talarki cebulę.
Krok 1 - wątróbka wieprzowa foto
2
Czosnek obieramy.Przeciskamy przez praskę.Dodajemy do wątróbki.
Krok 2 - wątróbka wieprzowa foto
3
Wszystko razem dusimy pod przykryciem aż wątróbka będzie miękka.Dodajemy do smaku przyprawy.
Krok 3 - wątróbka wieprzowa foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dianix 23.01.2014 11:34
czasem lubie zjesc
Róża1 21.01.2014 11:04
przepyszna !!!!!!
fotoviderek 23.07.2013 19:45
Świetnie przyrządzona wątróbka :)
sara1 16.04.2013 10:33
apetycznie zrobiona
TEtalicha 05.03.2013 09:11
super watrobka
pajbek 25.02.2013 11:13
Ale pyszności tu widzę :-)
noninka77 23.02.2013 14:34
Bardziej lubię drobiową
miki47 23.02.2013 14:25
ale pyszności.
wiola333 23.02.2013 14:21
z zielem angielskim jeszcze nie robiłam... daję smacznie
wiola333 23.02.2013 14:20
pysznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak