Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka w sosie musztardowo- jogurtowym

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 25 dag
cebula 1/2 szt
jogurt naturalny 2 łyżki
musztarda 1 łyżeczka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka w sosie musztardowo- jogurtowym

Wątróbkę podzielić na mniejsze części, przyprawić solą, pieprzem i podsmażyć. Następnie podlać wodą i dusić, w między czasie dodać pokrojoną cebulkę. Pod koniec duszenia dodać wymieszany jogurt z musztardą i gotować kilka minut na małym ogniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

msmariusz 16.11.2013 22:21
fajne danie
marcia7 09.11.2013 22:41
ciekawy sos do podrobów

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak