Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka smażona

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka 0,5 kg
olej
przyprawydo smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka smażona

Wątróbkę wieprzową umyć, osuszyć, pokroić na mniejsze kawałki. Porcje opruszyć delikatnie pieprzem. Wyłożyć na dobrze rozgrzaną patelnię, smażyć z dwóch stron. Posolić.
Podawać z pieczywem lub z ziemniakami, oraz surówką warzywną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mirosława4 16.12.2010 20:55
smaczne
MAR3STA 24.11.2010 17:40
pycha!
Emilia22 23.11.2010 09:33
smakowita

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak