Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wątróbka gęsia na duszonej ceublce

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbka gęsia 200 g
cebula 100 g
przyprawy do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: wątróbka gęsia na duszonej ceublce

wątróbkę oczyść z błon, cebulę obrać pokroić w piórka włózyć do garnka podlać wodą przyprawić na cebulę układać wątróbkę i dusić.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak