Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka drobiowa z kiszoną czerwoną kapustą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 500 gram
szalotka 2 sztuki
sól i pieprz 1/2 łyżeczki
olej rzepakowy 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka drobiowa z kiszoną czerwoną kapustą

Wątróbkę umyj, osusz. Rozgrzej olej, wrzuć wątróbki i delikatnie zacznij smażyć. Przewróć na drugą stronę, dodaj pociętą cebulę, przykryj pokrywką niech się dusi krótko. Na koniec posyp solą i pieprzem. Wątróbka w środku powinna być różowa. Podawaj z pure ziemniaczanym, ogórkiem kiszonym i czerwoną kiszoną kapustą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

2milutka 25.03.2017 14:22
uwielbiam watróbke ;)
gosia56 25.03.2017 10:36
Pyszny zestaw
KORAL 24.03.2017 18:57
Fajne, kocham wątróbkę :)
Agnieszka-87-25 24.03.2017 17:28
mniam smaczna
Ania321 24.03.2017 16:32
bardzo apetyczne danie :)
pestka 24.03.2017 15:26
smaczny obiad

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak