Wątróbka drobiowa z cebulką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula

    2 sztuki
  • wątróbka

    1 kg
  • masło

    1/2 kostki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebule obrać i pokroić w plasterki, podsmażyć ją na maśle. Wątróbkę umyć, osuszyć, pokroić w plasterki i dodać do cebuli, podsmażyć, pod koniec smażenia oprószyć solą i pieprzem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
IKrakowianka 30.10.2013 21:14
bardzo lubię
kielcok1 09.12.2011 11:25
super
agnieszka214 25.07.2011 08:50
apetyczne
gosia561 03.05.2011 14:27
taką lubię najbardziej
rakow2 01.05.2011 16:55
bardzo lubię wątróbkę
jasiek 18.04.2011 10:12
ale ładnie wygląda
Iwusia 18.11.2010 12:51
ja też lubię wątróbkę drobiową :D
grasylwia 05.09.2010 23:53
uwielbiam watróbkę

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat