Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
wątróbka drobiowa
500 gram -
pomidory krojone z puszki
1 sztuka -
cebula
2 sztuki -
pietruszka zielona
1 pęczek -
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
-
Pieprz czarny mielony Prymat
-
Ziele angielskie mielone Prymat
-
mąka
-
olej do smażenia
Przepis i sposób przygotowania WĄTRÓBKA DROBIOWA W POMIDORACH I CEBULI
2/ Gdy marchewka będzie miękka dodać podsmażoną wątróbkę i przyprawy. Dusić ok 10 min, ciągle mieszając by się nie przypaliła. Całość posypać świeżą natką pietruszki. Na talerzu udekorować pomidorkami. Podawać z pieczywem.
Komentarze (5)
Nie masz konta? Zarejestruj się