Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wątróbka drobiowa

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa
cebula
olej
Kucharek przyprawa do potraw
mąka

Przepis i sposób przygotowania na: wątróbka drobiowa

Umyć i obczyścić wątróbkę. Obtoczyć ją w mące. Smażyć na rozgrzanej patelni na oleju. Pod koniec smażenia przyprawić kucharkiem. W osobnym garnku usmażyć na oleju cebulę pokrojoną w paski. Doprawić ją również kucharkiem. Gdy wątróbka już będzie gotowa wymieszać ją z już usmażoną cebulą. Podawać na gorąco.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 15.12.2014 09:57
moja ulubiona
Jagódka77 09.10.2014 16:41
pyszna ta wątróbka
Ela15 21.07.2014 12:29
bardzo lubię
ppaulina 08.06.2014 12:08
pyszna wątróbeczka
Milka100 09.02.2014 16:03
apetyczna wątróbka
Monika58 09.02.2014 14:07
lubię wątróbki drobiowe - są miękkie i smaczne
Marlenka.S 09.02.2014 12:59
bardzo smacznie wygląda
Megg 09.02.2014 01:57
bardzo lubię wątróbkę, pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak