Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Watróbka cielęca z winogronami

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbka 4 plastry
masł 3 łyzki
winogrona
sól
pieprz
pietruszka

Przepis i sposób przygotowania na: Watróbka cielęca z winogronami

Winogrona przeciąć na pół i wyjąć pestki. wątróbkę smażyć na rozgrzanym maśle 3 minuty z każdej strony. Posypać solą i pieprzem. Winogrona wrzucić do rozgrzanego tłuszczu wymieszać i natychmiast wyjąć. Wątróbkę wyłożyć na półmisek polać tłuszczem i obłożyć winogronami. Posypać natką pietruszki. Podawać z ziemniakami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rosik93 26.10.2010 21:13
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak