Wątroba panierowana

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wątroby wieprzowej

    30 dag
  • jajek

    2 sztuki
  • mleka

    1 łyżka
  • olej

    sól,pieprz bułka tarta
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wątrobę umyć , pokroić na kawałki, jajko roztrzepać z mlekiem,solą i pieprzem, panierować w jajku i bułce , kłaść na gorący tłuszcz. Smażyć na wolnym ogniu.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat