Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Warzywa zapiekane pod parmezanem

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

papryka 1 szt
cebula 1 szt
bakłażan 1 szt
sól do smaku
parmezan starty 50 gr

Przepis i sposób przygotowania na: Warzywa zapiekane pod parmezanem

Cebulę i bakłażana pokroić w plasterki, paprykę w kawałki.
Ulożyć warzywa na blaszce pokrytej papierem do pieczenia,posolić do smaku.
Obficie posypać parmezanem i polać olejem z oliwek.
Zapiec 20-25 minut w piekarnku rozgrzanym do 200 stopni.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

EmciaPichci 28.10.2013 12:07
proste i pyszne :)
Alex_M 05.10.2013 12:19
pyszne warzywa! :)
fotoviderek 29.08.2013 07:56
Super pomysł na warzywa :)
marta1221 09.07.2013 11:10
smakowicie wygląda, muszę koniecznie wypróbować :)
Seba 26.06.2013 08:59
bardzo smaczne
caralajna 29.05.2013 08:33
pyszne, idealna kolacja
lawenda 10.05.2013 19:21
super przepis
Ela15 09.05.2013 07:30
bardzo maczne
ankaryba 29.04.2013 15:20
to musi być pyszne!!!
Pietruszka 28.04.2013 11:21
na pewno bardzo dobre
gusia1000 22.04.2013 17:21
Zdrowo i smacznie.
Iwona32 14.03.2013 11:12
fajne i i ciekawy pomysł
caffee_tea 13.02.2013 23:33
na pewno smaczne
msmors 13.02.2013 20:54
bardzo dobry przepis
meg1984 13.02.2013 20:44
smaczne danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak