Przepis i sposób przygotowania na: Warzywa po meksykańsku
Na rozgrzaną patelnie wrzucamy masło i wszystkie pokrojone warzywa. Dusimy pod przykryciem. Dodajemy przyprawę meksykańską, sól i pieprz. Dusimy do miękkości.
fasola czerwona z puszki | 4 łyżki |
fasola zielona | 0,2 kg |
papryka czerwona | 0,15 kg |
papryka żółta | 0,15 kg |
kukurydza w puszce | 5 łyżek |
cebula | 1 szt |
kukurydza minikolby Smak | 4 łyżki |
masło | 2 łyżki |
Przyprawa do kurczaka po meksykańsku | 1 łyżeczka |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: