Przepis i sposób przygotowania na: Waniliowy tort z brzoskwiniami
Kroki postępowania





białek |
6
|
żółtek |
6
|
cukru |
1/2 szk
|
cukry waniliowe |
2 małe
|
proszku do pieczenia |
1 łyżeczka
|
mąki ziemniaczanej |
5 łyżka
|
mąki tortowej |
6 łyżka
|
masa |
|
kremy waniliowe Gellwe |
2
|
mleko zimne |
600 ml
|
DODATKOWO: |
|
brzoskwiń |
1 puszka
|
kolorowa posypka do ciast |
|
motylki cukrowe |
|
różowy błyszczący cukier |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: