wafle ryzowe

wafle ryzowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wafle ryżowe

    4 szt
  • jabłko

    1 szt
  • marmolada

    do posmarowania
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania wafle ryzowe

jablko myjemy, kroimy na 16 polplasterki. wafle ryzowe smarujemy marmolad

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Mysiunia 04.03.2013 18:43
Dziękuję za zgłoszenie - przepis został przyjęty do konkursu :)
w mojej kuchni 04.03.2013 00:12
i dla mnie koniecznie kawa inka z mleczkiem i deser mam zaliczony..
bietka 03.03.2013 18:17
Miałam nie dodawać dzisiaj przepisów, ale chciałam dodać przepis na konkurs, który dzisiaj sie kończy, a więc podam go tutaj:) Składniki: 4 wafle ryżowe 1 jabłko marmolada jabłkowa do posmarowania cynamon Prymat do posypania Wykonanie: Jabłko myjemy, kroimy na 16 półplasterki. Wafle ryżowe smarujemy marmoladą jabłkową, na każdy wafel układamy 4 półplasterki jabłka i posypujemy cynamonem Prymat.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat