Przepis i sposób przygotowania na: W sosie chrzanowym -zapiekana panga z warzywami
Kroki postępowania
Włożyć do nagrzanego do 150 C piekarnika i zapiec przez 40 minut.
groszek konserwowy | 5 łyżek |
por biały | 6 cm |
papryka czerwona | 1 mała szt. |
marchew | 1/2 szt. |
śmietana 18 proc | 1/2 szklanki |
Kucharek przyprawa do potraw | |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
mąka ziemniaczana | 1 łyzeczka |
olej roślinny | 1 łyżka |
panga | 1 szt. |
chrzan tarty | 2 łyżki |
fasola czerwona z puszki | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: