Przepis i sposób przygotowania na: Vitello tonnato
Kroki postępowania
Pokrojone w cienkie plastry mięso ułożyć na dużym talerzu i polać sosem. Ozdobić kaparami i wstawić do lodówki.
cielęcina bez kości | 600 g |
marchew | 1 szt |
cebula | 1 szt |
seler naciowy | 1 łodyga |
czosnek | 2 ząbki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
rozmaryn świeży | 1 gałązka |
wino białe wytrawne | 100 ml |
sól do smaku | |
oliwa | |
Goździki całe Prymat | 2 szt |
majonez | 250 g |
tuńczyk kawałki w oleju | 140 g |
kapary całe Smak | 1 łyżeczka |
fileciki z sardeli | 4 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: