uszka z pasztetową

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mąka

    0,5 kg
  • jajka

    2 szt
  • woda

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

z podanych składnikó zagnieśc ciasto na pierogi. Pasztetowa lekko rozetrzeć. Ciasto rozwałkwać i wykrawć jak na małe uszka dodawać farsz. Ugotwać . Podawac z czerwonym barszczem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Bernadeta1 29.09.2012 11:18
ciekawy przepis - muszę wypróbować
Magula 14.08.2012 08:07
ciekawy pomysł, nigdy takich nie jadłam
gosia561 26.05.2011 10:25
ciekawe nadzienie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat