Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

udziec z kurczaka panierowany

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

udziec z kurczaka 1 kg
mąka
sól
jajko 2 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat
papryka mielona
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: udziec z kurczaka panierowany

Mięso umyć, osuszyc natrzeć solą. BUŁKĘ WYMIESZAĆ Z PAPRYKĄ, jajka wybić- rozbełtać. Mięso moczyć w mące następnie jajku i bułce. Piec w dość dużej ilości oleju z obu stron do miękkości.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina38 17.07.2012 13:49
uwielbiam takie mięsko
jasiek 02.06.2012 15:32
dobre przysmaki
ziutula
ziutula 21.05.2012 16:57
lubie takie mięsko..
m1monika 26.03.2012 12:42
super
teresa18 19.03.2012 17:01
pyszny taki z chrupiącą skórka
kuklik 11.03.2012 19:44
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak