Przepis i sposób przygotowania na: Udziec z indyka z marchewką
Kroki postępowania
Wyciąć z każdego udźca kość, tak aby uzyskać płat mięsa, skórę pozostawić. Natrzeć dokładnie marynatą i odstawić na co najmniej 3 godziny.
udziec z indyka | 3 małe szt |
marchewki | ok 12 małych szt |
oliwa | 3 łyżki |
ketchup łagodny | 3 łyżki |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | |
sól | 1 łyżeczka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: