Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

udziec z indyka

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

udziec z indyka
jabłka 2
pieczarki 5-6
cebula 1
sól i pieprz do smaku
kapusta czerwona 1/2 główki

Przepis i sposób przygotowania na: udziec z indyka

Czerwoną kapustę poszatkować, jabłka zatrzeć na tartce o grubych oczkach, cebulę pokroić w kostkę zaś pieczarki w plasterki. Udziec z indyka podzielić na kawałki następnie chwilkę go podsmażyć przełożyć do garnuszka zalać np. dowolnym bulionem lub wodą i gotować wraz z warzywami do miękkości. na końcu w razie potrzeby doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnik 15.08.2011 22:18
ciekawe
mili_kati 19.11.2010 15:52
musze spróbować
pacpaw 10.10.2010 00:51
indyk ma troszkę specyficzny smak ale go uwielbiam :) przepis zdecydowanie do wypróbowania

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak