Przepis i sposób przygotowania na: Udko nadziewane pęczakiem duszone w winie
Kroki postępowania
Podajemy z surówką .Mięso jest bez kości piecze się bardzo szybko.
udka kurczaka | 4 szt |
kolendra mielona | 0 do smaku |
Sól ziołowa jodowana Prymat | 0 do smaku |
Gorczyca biała cała Prymat | 0 do smaku/ mielona |
Kminek mielony Prymat | 0 do smaku |
wino białe wytrawne | 1/2 szkl |
kasza pęczak | 1/2 szkl |
marchew | 1/2 szt |
pietruszka | 1/2 szt |
cebula | 1 szt mała |
olej aromatyzowany | 3 łyżki pepperoni pikantyny |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 0 do smaku |
wino białe wytrawne | 1/2 szkl |
Papryka słodka mielona Prymat | 0 do smaku / wędzona mielona |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: