Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

udka w panierce paprykowej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

udka kurczaka 1 kg
Sól czosnkowa jodowana Prymat 1 do smaku
olej 100 ml
pieprz do smaku
Papryka słodka mielona Prymat 1 do smaku
Papryka ostra mielona Prymat 1 do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: udka w panierce paprykowej

Udka umyć oczyścić .Wszystkie przyprawy wsypać do oleju dobrze wymieszać i smarować uprzednio umyte udka , odstawić je na 3-4 godziny do lodówki.udka pieczemy ok godziny w 180 stopniach

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 03.01.2013 20:53
super
dorotka0000025 31.12.2012 13:34
wygladaja smacznie
mewilla 20.07.2012 18:23
mniam
EWI 21.05.2012 13:32
pyyycha!
Anna69 02.05.2012 09:56
Uwielbiam pieczonego kurczaka
Betka 30.04.2012 11:11
rewelacja;-)
Andysz 23.04.2012 16:17
mniam pięknie wyglądają:)
Kamila24
Kamila24 20.04.2012 09:55
Smacznie wygląda :) Napewno spróbuję:)
Katarzyna54 20.04.2012 09:23
uwielbiam takie!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak