Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

udka pod śmietaną

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

udka kurczaka 4 szt
sól
pieprz
Papryka słodka mielona Prymat
śmietana 300 g
żółty ser 200 g

Przepis i sposób przygotowania na: udka pod śmietaną

udka umyć i osuszyć nastepnie natrzeć przyprawami , ułożyć w naczyniu do zapiekania.Śmietanę wymieszać z utartym serem, doprawić do smaku i polać tym udka. Wstawić do nagrzanego piekarnika i piec 45 minut w tem 200stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

TEtalicha 22.11.2012 21:45
uwielbiam udka
traktorek 12.09.2012 16:45
ciekawe
Katarzyna59 24.08.2012 17:42
smaczne
mala2021 27.06.2012 12:15
super
mirosława4 03.06.2012 19:20
smaczne
teresa18 27.05.2012 11:46
super zapiekane

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak