Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Udka panierowane

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

udka z kurczaka 1 kg
Kurczak panier do drobiu Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Udka panierowane

Kroki postępowania

1
Udka przekrajamy na pół. Wrzucamy do zimnej wody.
Krok 1 - Udka panierowane foto
2
Następnie wyjmujemy i obtaczamy w panierce, mocno dociskajac.
Krok 2 - Udka panierowane foto
3
Układamy na blaszce do pieczenia. Polewamy odrobiną oleju a potem możemy dolać troche wody. pieczemy ok. 1.5 godziny.
Krok 3 - Udka panierowane foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 11.06.2017 15:33
smaczne danie
sylwiusia055 31.08.2015 12:05
Na takie bym się skusiła .
Magda60 01.07.2014 10:26
pyszny obiadek
gibli 22.02.2014 09:48
dobry obiadek
IKrakowianka 05.02.2014 20:38
bardzo smaczna wersja
Margo1 21.01.2014 13:50
lubię takie udka
barbara11561 09.01.2014 11:58
tez takie lubię
pestka 12.12.2013 08:39
to świetny obiadek
Katarzyna59 10.06.2013 08:14
bardzo smacznie wygląda
adelajda 26.05.2013 20:21
kurczaka lubię w każdej postaci
TEtalicha 25.05.2013 11:47
takie uwielbiamy
fotoviderek 19.04.2013 07:54
Lubię takie udka :)
AURELKA 09.04.2013 20:10
bardzo pyszne
Bernadeta1 24.03.2013 19:57
pyszne takie udka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak